Verkostoidu, liity kylppäri.fi- yrittäjäksi!

Rakenteilla on valtakunnallinen kylppäri.fi- yrittäjäverkosto

HST- Monipalvelu Oy rakentaa Suomeen valtakunnallista yrittäjäverkostoa. Oletko Sinä osa valtakunnallista kylppäri.fi brändiä, joka toteutat asiakkaiden toiveet ja haaveet, koskien kylppäri, sauna ja WC- remontteja? Soita heti puh.050 3222 001 tai lähetä hakemus s-postilla; info@hstoy.fi, otamme sinuun yhteyttä!

KylpyhuoneremonttiWC- remonttiTeHä Rakennus SaunaSaunaremontti

Verkostoidu

Tällä hetkellä kylppäri.fi- yrittäjiä on vajaat parikymmentä, jakautuen Satakuntaan, Varsinais – Suomeen ja Pirkanmaalle. Tavoite on laajentua vaiheittain eri puolille Suomea.

Asioiden helpottamiseksi, olemme julkaiseet kylppäri- ja saunaremonteille suuntaa antavat hinnat, jotka lasketaan lattian pintalan mukaisesti ks. tasot 1-3. Lähtökohta on läpinäkyvä remonttihinnoittelu.

Ennen tarjouksen jättämistä kylppäri- yrittäjä käy kohteessa suorittamassa katselmuksen.

Kylppäri- yrittäjä vastaa työnsä laadusta ja takuusta suoraan asiakkaalle!

Haemme uutta ja kannattavaa kasvua meille kaikille kylppäri- konseptimme kautta. Yrittäjät ovat meille strategisesti tärkeitä ja siksi haluamme panostaa yhteiseen näkyvyyteen ja brändiin.

HST-Monipalvelut Oy on perheyhtiö, perustettu 5 / 2008, kotipaikka Pori.

Mikäli olet alan vahva osaaja ja haluat verkostoitua, verkostoidu alan ammattilaisten kanssa, ota yhteyttä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla; info@hstoy.fi  jossa kerrot itsestäsi ja yrityksestäsi.

Pelkät puheet eivät riitä, vaan Sinun tulee liittää mukaan referenssejä ja kuvia tekemistäsi töistä. Saatuamme Sinulta postia, otamme Sinuun yhteyttä.

Lisätietoja yrityksestä ja toiminnastamme alla olevista linkeistä:

www.hstoy.fi

http://remonttiparkki.fi/kylppari-ja-saunaremontti-kylppari-fi/

Leave A Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: