LISÄTIETOJA PALVELUISTA

Kylppäriasiantuntija on Suomalainen yrityskumppani, joka vastaa työnsä laadusta ja takuusta suoraan asiakkaalle. HST-Monipalvelut Oy toimii laskuttajana. Tarjoamme: Laatua, läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta!

Kylpyhuoneden lisäksi teemme myös sauna- WC- ja kodinhoitohuoneremontit.

Kylppäriremonttia kannattaa ajatella sijoituksena, joka nostaa omaisuutesi arvoa. Kylppäri voi olla muutakin kuin nopea peseytymispaikka.

Lisäsijoituksella kylppäri muuttuu kotikylpyläksi. Toimivat säilytysratkaisut, valaistus, lattialämmitys, tuplasuihkut, poreamme ja pienet herkut kruunaavat päiväsi ja viikonloppusi.

Katso suuntaa-antavat hinnat klikkaamalla kylppärin hinnat painiketta, jossa on kolme eri avaintasoa. Mikäli hinta on lähelläkään budjettianne, ottakaa yhteyttä palveuumme niin ohjaamme lähinnä olevan kylppäriasiantuntijan suorittamaan katselmuksen, jonka jälkeen lähetämme teille kirjallisen tarjouksen josta on vaikea kieltäytyä.

Jätä tarjouspyyntö jo tänään, joko sivuston kautta, sähköpostilla info@hstoy.fi tai puhelimitse 050 3222001. Otamme yhteyttä Teihin heti viestin saatuamme.