OHJEISTUS

Kerro meille mitä kylppäriltäsi haluat?

Uusitaanko seinä- ja lattiapintojen lisäksi kalusteita, lattiakaivo, vesiputkia, meneekö vaihtoon allaskaappi, allas, hana, peilikaappi, valaistus, suihkuseinä, suihkujärjestelmä, kattovalaisin, ovi karmeineen? Joissakin kylppäreissä on myös WC istuin, miten teillä?

Mikä on lattian pinta- ala / neliöt?

Mittaa lattian leveys x pituus, jolloin saadaan lattian pinta-ala selville (lattian neliöt).

Jos tilassa on sauna, mittaa myös saunan lattia ja ilmoita mitä muutoksia saunassa tehdään. Uusitaanko paneelit, lauteet, valaistus, kiuas? Onko laude tällä hetkellä suorakaiteen, vaiko L- tai U- muotoinen ja muuttuuko lauteiden muoto? Rakennetaanko saunan ja kylppärin väliseinä lasista, eli kerro meille mitä muutoksia saunallesi haluat?

Ilmoita myös, onko asbestikartoitus tehty, jos on, lähetä pöytäkirjasta kopio sähköpostilla! Jos sinulla on kamera, lähetä meille kuvia remontoitavasta kohteesta sähköpostilla os. info@hstoy.fi

Eli, kun saamme tietää mitä remontti pitää sisällään, voimme antaa lopullisen hinnan. Tämä edellyttää kohteeseen tutustumista, kirjallisen tarjouksen laatimista, tarjouksen hyväksyntää ja kirjallista sopimusta maksuposteineen ja vastuineen päivineen.

Kutsu kylppäri- asiantuntija paikalle. Ensimmäinen käynti kohteessa veloituksetta.  

Teemme remontteja myös tuntityönä, pyydä tarjous!

Soita allekirjoittaneelle puh. 050 3222001 / Voitto Ruokolainen tai lähetä tiedot, kuvat ja tarjouspyyntö sähköpostilla info@hstoy.fi  Kerro myös mitä kautta löysitte palvelumme?